1. Home
  2. -
  3. Wie ben ik

Wie ben ik

Gitaarman Ad de PefferAd de Peffer.

Ik ben in 1956 geboren en opgegroeid in Baardwijk.
Begonnen met gitaarspelen in 1967
Ik werd beroepsmuzikant in 1978
Ik speelde met de Tumbleweeds, de Pefferband en met The Melotones.
Officiële vestiging van een atelier voor gitaarreparatie sinds 1990
MIJN MOTTO:
Voor elk probleem bestaat een oplossing.

 

 

Het mooiste beroep van de Wereld.
Ik ben een gitarist en ook gitaarreparateur.
Ik geef ook graag gitaarlessen, al 40 jaar.
Ik noem mijn beroep ”Gitaarman”
P1000118

 

Ik ben iemand die graag wil weten hoe de dingen in elkaar zitten.
En ik heb eigenlijk ook altijd alleen maar werk gedaan dat ik met passie kon doen. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. Het leven zit vol met lessen en ook vol met kansen, die ik graag alle ruimte geef.
Zo kon naast het musiceren mijn liefde voor de gitaar, zich ook voor de techniek ervan ontwikkelen.  Ik stelde altijd al mijn instrumenten liever zelf af, zodat ze beter bespeelbaar werden en beter klonken. In het begin deed ik dit alleen voor mijzelf en voor enkele vrienden. Er kwamen steeds meer onbekende mensen naar mij toe, die graag wilde, dat ik ook hun gitaar zou afstellen. Dit afstellen en repareren van gitaren nam ook steeds meer tijd in beslag, maar ik vond het leuk om te doen. Over een periode van 30 jaar is dit spontaan uitgegroeid naar een professioneel gitaaratelier, waarmee ik mij in 1990 heb laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Er komen nu mensen uit het hele land en ook van ver over de grens, die hun instrument alleen aan mij durven toe te vertrouwen. Dat vind ik nog steeds een grote eer. Ik heb dit nooit zo gepland, want in m’n hart ben ik ook nog altijd een muzikant. Het leven heeft het op deze manier naar mij toe gebracht en ik ben er helemaal niet verdrietig om. Het is boeiend werk, dat ik met ware passie doe.

Gitaar logo”Ik hou van mijn werk, omdat de gitaar zo’n prachtig muziekinstrument is. Het blijft me verrassen. Elke dag weer”