1. Home
  2. -
  3. BLOG lezen
  4. -
  5. Niet Gecategoriseerd
  6. -
  7. Nieuw Blog en Gitaar...

Nieuw Blog en Gitaar uit eigen atelier

18 November 2021

Vandaag maak ik een begin van mijn BLOG-pagina op deze website.
De mensen die mijn posts gevolgd hebben op Facebook, kunnen mijn posts voortaan rechtstreeks lezen, hier op m’n eigen website.
Ik heb namelijk gemerkt dat Facebook steeds meer voorwaarden erop na houdt waar ik rekening mee moet houden en ook dat ze censuur toepassen. Ook zien mensen mijn actueel bedoelde posts soms pas na drie dagen.
Al met al geen omgeving meer waar ik fijn mezelf kan zijn. Ik ga het wel nog open houden voor de mensen die mij willen benaderen voor werk aan hun gitaar of daarover vragen willen stellen. De verslaggeving over mijn technisch werk aan gitaren zal ik meer en meer hier gaan doen, in dit BLOG. Reageren gaat voorlopig niet meer met ’n duimpje of een LIKE, maar je mag mij altijd mailen, ook om te laten merken dat je mijn verslagen waardeert. Deze website gaat in ieder geval voorlopig actiever verslag doen over mijn werk.
Ik ga met m’n webbeheerder overleggen over twee-richting communicatie, zodat je bijv. commentaar kunt geven, of vragen kunt stellen.
Als het mogelijk is en niet teveel tijd in beslag neemt, ga ik dat ook nog doen. Dus blijf bij me, blijf me checken, dan mis je niks.
Geen beschrijving beschikbaar.Deze veelzijdige gitaar heb ik in 1997 in m’n atelier vervaardigd voor ’n beroepsmuzikant, die het instrument breed moest kunnen inzetten.
Dus voor Tele-twang, maar ook voor vette Humbucking sounds en natuurlijk ook de traditionele Strat-geluiden. De gitaar is na 24 jaar weer even ”thuis” gekomen voor een uitgebreide revisie. Gewerkt aan de hals-body verbinding, het circuit gecheckt en ’n potmeter vervangen, brug vervangen, fretwerk opgehaald, en nog veel meer. En nou komt er me toch een geweldig instrument naar boven dat mijn verwachtingen totaal overtreft. Ik ben wel wat gewend, want ik heb aan veel gitaren gewerkt, ook aan Pre-CBS Fenders. Ik stond echt perplex bij het horen van de klank, toen het werk klaar was. Ja, ik durf dit instrument gerust te vergelijken met een exemplaar van vóór 1965. Een werkelijk kristalhelder geluid dat je maar hoogst zelden tegenkomt, sustain en bakken vol met inspirerende klanken. De bespeelbaarheid is ook heel prettig. De jaren hebben dit instrument mooi vintage gemaakt in gevoel en in aanzien. Hij gaat binnenkort in de verkoop.
Bedankt voor het lezen en kom regelmatig terug voor meer werkplaatsverslagen. Groeten van mij.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.