1. Home
  2. -
  3. BLOG lezen
  4. -
  5. Niet Gecategoriseerd
  6. -
  7. Blog structuur aangepast.

Blog structuur aangepast.

HET IS GELUKT! Ik heb, met de geweldige hulp van mijn websiteprovider André, gewerkt aan een verbeterde structuur voor mijn Blog.
In de toekomst komen er nog meer verbeteringen waar nodig. Voor nu, hebben jullie de mogelijkheid om te reageren op mijn artikelen.
Om hier op de website een spamkanon te voorkomen, moet je de eerste keer een mailadres doorgeven. Wij verzamelen deze gegevens niet.
Het is puur om kloothommels niet de kans te geven om de site te verpesten. Deze mogelijkheid is nog even experimenteel. Jullie kunnen ook op elkaar reageren, als je het niet met elkaar eens bent. Allemaal leuk, zolang het maar liefdevol is en liefst over gitaren gaat, al wil ik daar niet te flauw over doen. Ik moet zelf ook nog even kijken hoe het werkt, want misschien staat je reactie niet meteen zichtbaar. Als het beter kan dan ga ik dat zeker doen. Voor nu is het ínteractief begin gemaakt. Het eerder gepubliceerde ”BLOG Nieuw!” vind je ook terug onder het kopje ”Archief” in het menu. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan deze gitaar georiënteerde website en aan mijn BLOG-verslagen.
Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

1 gedachte over “Blog structuur aangepast.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.